Často vážně, občas s vtipem, někdy velmi stručně zvěčněné názory na události v našem okolí. Blog na vlnové délce 555 nm.

Blog "Vysoká zvěř" slaví 10 let existence :) Děkujeme čtenářům za přízeň ...

.

.

pátek 25. března 2011

Jarní "editorial"

   Jak si pozorný čtenář "zvěře" povšiml, změnilo se pozadí stránek a místo zimní krajiny zaujala svěží jarní zeleň. Byť na tu pravou jarní svěží zelenou si budeme muset ještě chvíli počkat. Někteří z nás se na  ni dokonce (ke své škodě) netěší  nikdy, protože každé jaro doufají, že se okolní příroda zbarví svěží modrou, nicméně tak tomu snad ani toto jaro nebude. 
   Vysoká zvěř během letošního roku projde malou proměnou. Resp. tato proměna bude možná větší (nebo také menší) než zatím uvedu. Vše záleží na mých časových možnostech. Především by se měla dočkat nové podoby "Galerie", která by měla být graficky lépe vyvedená a obohacená o nové fotografie. Tyto by měly být rovněž uskupeny do tématicky si bližších sérií.
   Druhou změnou bude snaha poněkud učesat nesourodé spektrum publikovaných textů. Upřímně, zatím nemám přesnou představu, jak tuto rozevlátost zpřehlednit, ale věřím, že i to se podaří. 
  
    Všem čtenářům, nebo jen náhodným návštěvníkům přeji krásné jaro a co nejméně nepříjemných překvapení...

Žádné komentáře:

Okomentovat