Často vážně, občas s vtipem, někdy velmi stručně zvěčněné názory na události v našem okolí. Blog na vlnové délce 555 nm.

Blog "Vysoká zvěř" slaví 10 let existence :) Děkujeme čtenářům za přízeň ...

.

.

středa 10. ledna 2018

PF 2018

Úspěšný vstup do nového roku 2018 všem našim čtenářům. Všichni si přejeme, aby byl následující rok lepší než ten právě končící, nicméně někdy stačí, aby nebyl horší. Je to poněkud kulhavý optimismus, uznávám, avšak vzhledem k událostem, které vidíme ve svém okolí i toto není skromný požadavek. Věřím, že si v nadcházejících volbách vybereme nového prezidenta, který bude důstojným představitelem nejvyššího zemského úřadu. Přál bych si abychom konečně měli prezidenta sjednocujícího a nikoliv rozdělujícího společnost. A zejména bych si přál, aby již nebylo pokračováno v soutěži "horší to snad být nemůže..., a já vám dokáži, že může". Rok 2018, 100let od vzniku našeho samostatného státu si zaslouží být pamatován, jako rok, kdy vstala z popela tradice a odkaz našeho prvního prezidenta T.G. Masaryka.

 Tedy do nového roku si vzpomeňme na tato slova:

"Nesnadné je pracovat, ještě nesnadnější šetřit. Nejsme národ chudý, ale marnotratný. A přece není jiné cesty: Ne násilím, ale úsilím, ne mečem, ale pluhem, ne krví ale prací - umět čestným způsobem peníze vydělávat a šetrným způsobem jich užívat."

Nebát se, a nekrást!
 
/T.G.Masaryk/

Žádné komentáře:

Okomentovat